Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από νωρίς... νοσοκομείο, τραυματίστηκε και ο Βαράν!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από νωρίς... νοσοκομείο, τραυματίστηκε και ο Βαράν!

varane.

bet365

Μετά τους Μέισον Μάουντ και Λουκ Σο, και ο Ραφαέλ Βαράν τέθηκε εκτός δράσης με τραυματισμό και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να τον χάσει για περίπου έξι εβδομάδες.

Ακόμα δεν βγήκε ο Αύγουστος και ο Έρικ Τεν Χαγκ ήδη πονοκεφαλιάζει αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Premier League έχει δει τρία (!) βασικά του γρανάζια να τραυματίζονται αρκετά σοβαρά.

Εκτός δράσης έχουν τεθεί ήδη ο Μέισον Μάουντ και ο Λουκ Σο και τα τελευταία νέα αναφορικά με τον Ραφαέλ Βαράν δεν είναι θετικά.

Ο Γάλλος στόπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο της νίκης κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και, σύμφωνα με το Sky Sports, είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης μέχρι και έξι εβδομάδες.

Υπενθυμίζουμε πως στις δύο σεζόν του «Ολντ Τράφορντ» ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει συνολικά 34 παιχνίδια εξαιτίας τραυματισμού.

Επίσης, σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Κόκκινους Διαβόλους να κινούνται για τον Μαρκ Κουκουρέγια για την αντικατάσταση του Σο, προς το παρόν τα αγγλικά Μέσα δεν παρουσιάζουν τη Γιουνάιτεντ έτοιμη να ψάξει κάποιο στόπερ στις μεταγραφικές ημέρες που απομένουν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα