Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Χτύπησε την πόρτα της Λεβερκούζεν για τον 20χρονο Βιρτς

wirtz_leverkusen

bet365

Την περίπτωση του 20χρονου Φλοριάν Βίρτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν τσεκάρει η Μάντσεστερ Σίτι για τη μεσοεπιθετική της ενίσχυση, με την υπόθεση πάντως να δείχνει περίπλοκη.

Μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε, η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει να εντείνει τις προσπάθειές της να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά. Έτσι, μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Λούκας Πακετά, οι Πολίτες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον 20χρονο Φλοριάν Βιρτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Όπως μεταδίδει το ισπανικό Relevo, οι Άγγλοι ήδη έχουν κάνει κρούση στις Ασπιρίνες για την πιθανή μεταγραφή, αλλά παρά την έντονη επιθυμία του νεαρού να δουλέψει με τον Γκουαρδιόλα, η περίπτωσή του δείχνει περίπλοκη.

Ο Βιρτς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή, αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, δεκάρι ή δεύτερος επιθετικός και στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήδη αρχίζει να βρίσκει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ήδη σε 105 συμμετοχές με τη Λεβερκούζεν σε όλες τις διοργανώσεις, από το 2019/20 και μετά, μετρά 25 γκολ και 30 ασίστ. Αυτή τη στιγμή, με βάση το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 85 εκατομμύρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα