Ποστέκογλου: «Ανησυχώ για την υπόθεση του Κέιν, είναι τρομερά σημαντικός για εμάς»

Ποστέκογλου: «Ανησυχώ για την υπόθεση του Κέιν, είναι τρομερά σημαντικός για εμάς»

Η αντίδραση του Κέιν μετά από χαμένη ευκαιρία

bet365

Μόνο... χαλαρός δεν εμφανίστηκε ο Άγγελος Ποστέκογλου σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του Κέιν στην Τότεναμ, τονίζοντας τη σημασία του Άγγλου φορ για την ομάδα του.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο... σίριαλ του Χάρι Κέιν, για χάρη του οποίου η Μπάγερν Μονάχου πολιορκεί την Τότεναμ, έχοντας ήδη πάρει το «ναι» του ίδιου.

Φυσικά η όλη αβεβαιότητα που κυριαρχεί γύρω από το μέλλον του Άγγλου φορ δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τους Σπερς που ετοιμάζονται, με τον Άγγελο Ποστέκογλου στο τιμόνι τους, να μπουν σε μια νέα εποχή.

Όπως δήλωσε μάλιστα, ο Ελληνοαυστραλός κόουτς ανησυχεί με το ενδεχόμενο αποχώρησης του 30χρονου, μιας και αποτελεί έναν πυλώνα της ομάδας του.

«Σίγουρα δεν είμαι χαλαρός όσον αφορά αυτό το ζήτημα. Ο Χάρι είναι τρομερά σημαντικός για τον σύλλογό μας, όχι μόνο για την ομάδα, για όλο το club», ανέφερε αρχικά ο Ποστέκογλου.

«Είναι μια τεράστια φιγούρα και όπως έχω πει, ενώ δεν είμαι εντελώς αφοσιωμένος σε αυτό το θέμα, ξέρω πως κάθε φορά που είτε εγώ είτε ο Κέιν μιλάμε, η πρώτη ερώτηση θα αφορά αυτό το θέμα. Σίγουρα δεν μπορούμε να βάλουμε μια καταληκτική ημερομηνία, αλλά δεν θα ήταν καλό για κανέναν μας να τραβήξει πολύ η υπόθεση», προσέθεσε στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα