Μάντσεστερ Σίτι: «Ψάχνεται» για Χακίμι σύμφωνα με «Marca»

Μάντσεστερ Σίτι: «Ψάχνεται» για Χακίμι σύμφωνα με «Marca»

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζεται για πιθανή πώληση του Κάιλ Γουόκερ στην Μπάγερν και σύμφωνα με τη «Marca» είναι διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να κάνει δικό της από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ασράφ Χακίμι.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και στη Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν τη φουρνιά του τρεμπλ στο τέλειο.

Μπορεί τρεις από τους βασικούς πυλώνες της μυθικής αυτής χρονιάς (Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Γουόκερ) να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η διοίκηση του κλαμπ θέλουν να εξελίξουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ και σύμφωνα με τη «Marca» η Σίτι βάζει μπροστά τις μηχανές για την απόκτηση του Ασράφ Χακίμι!

Δεδομένου του «φλερτ» μεταξύ Γουόκερ και Μπάγερν και της επιθυμίας του παίκτη να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση εκτός Μάντσεστερ, το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πολίτες στρέφονται στον Μαροκινό μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν και πως είναι διατεθειμένοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για να τον αποκτήσουν.

Το συμβόλαιο του Χακίμι στους Παριζιάνους (ολοκληρώνεται το 2026) συνιστά κάτι παραπάνω από δύσκολη την περίπτωσή του και απαιτεί υπέρογκη προσφορά για να πειστεί ο γαλλικός σύλλογος να πει το «ναι», ιδίως σε αυτή τη φάση που όλα δείχνουν ότι θα γίνει ολικό ρεκτιφιέ στο Παρίσι και ο 24χρονος αναμένεται να έχει κεντρικό ρόλο στο project.


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα