Τσέλσι: Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ

Τσέλσι: Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό μέσο, η Τσέλσι επικοινώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν για να ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Η γαλλική ιστοσελίδα «le10sport» αποκάλυψε πως η Τσέλσι έκανε μία νύξη στην Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Νεϊμάρ. Οι σχέσεις του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ με τον κόσμο της ομάδας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές ενώ και η διοίκηση των Παριζιάνων δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη αποχώρησή του.

Φυσικά για να συναινέσει θα έπρεπε να υπάρξει και μία οικονομική συμφωνία που θα την κάλυπτε, αφού μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που για να τον κάνουν δικό τους οι Παριζιάνοι χρειάστηκε να σπάσουν το μεταγραφικό ρεκόρ δαπανώντας 222 εκατ. ευρώ.

Την φετινή σεζόν ο Νεϊμάρ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου είχε 18 γκολ και 17 ασίστ σε 29 συμμετοχές, όσο και με την εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ, όπου κατέγραψε τρεις συμμετοχές, τις δύο παίζοντας ως τραυματίας, έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ.

Δυστυχώς η σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εκείνον, αφού στις αρχές Μαρτίου γνωστοποιήθηκε πως υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και γι' αυτό μπήκε για χειρουργείο χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα