Νεϊμάρ: Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη σεζόν!

Νεϊμάρ: Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη σεζόν!

Νίκος Κικίδης
Νεϊμάρ: Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη σεζόν!

bet365

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στον αστράγαλο, ο οποίος πλέον αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες!

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν! Παρά το γεγονός πως τα πρώτα αποτελέσματα για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ στον αστράγαλο δεν ενέπνεαν ιδιαίτερη ανησυχία, τελικά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Όπως ανακοίνωσε το κλαμπ, η Βραζιλιάνος θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα και να αποτρέψει μια εν δυνάμει υποτροπή, μένοντας έτσι εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες.

Κάτι που σημαίνει πως ουσιαστικά ο 31χρονος θα αποχαιρετήσει πρώιμα τη φετινή σεζόν, κατά την οποία είχε αρχίσει να θυμίζει ανά περιόδους τον παλιό καλό του εαυτό.

«Ο Νεϊμάρ τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς στον δεξιό του αστράγαλο. Μετά το πρόσφατο διάστρεμμα στις 20 Φεβρουαρίου, η πρόταση του ιατρικού επιτελείου της Παρί ήταν χειρουργική επέμβαση, ώστε να αποφευχθεί το μεγάλο ρίσκο της επανεμφάνισης του προβλήματος.

Όλοι οι ειδικοί που συμβουλεύτηκαμε επιβεβαίωσαν αυτήν την αναγκαιότητα. Η εγχείρηση θα γίνει τις προσεχείς ημέρες στο νοσοκομείο Aspetar στην Ντόχα. Θα χρειαστούν 3-4 μήνες πριν ο Νεϊμάρ μπορέσει να προπονηθεί ξανά με την ομάδα» ενημέρωσαν οι Παριζιάνοι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα