Μπερνάρντο Σίλβα: Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε την πρόταση της στη Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League κι ένα... αουτσάιντερ στον τελικό

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ματέο Μορέτο η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε την πρόταση της στη Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του Μπερνάρντο Σίλβα. Εξελίξεις μετά τον τελικό του Champions League.

Είναι γνωστό πως ο Μπερνάρντο Σίλβα βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον το ενδιαφέρον πήρε επίσημο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ματέο Μορέτο οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν ήδη καταθέσει την πρόταση τους στην Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απόφαση τόσο από τους Πολίτες όσο και από την πλευρά του 28χρονου ποδοσφαιριστή και οι εξελίξεις αναμένονται μετά τον τελικό του Champions League με την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη, στις 10 Ιουνίου. Οι Παριζιάνοι είναι πρόθυμοι να περιμένουν, καθώς ο Πορτογάλος είναι από τους βασικούς στόχους για την ενίσχυση τους μαζί με τον Ράνταλ Κόλο Μουανί.

Ο Σίλβα είναι ο εκλεκτός του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, ο οποίος τον είχε ανακαλύψει κι αποκτήσει στη Μονακό το 2015, από όπου μετέπειτα εκτόξευσε τη χρηματιστηριακή του αξία. Στην έκτη του σεζόν υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα μετράει επτά γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 53 εμφανίσεις του. Το συμβόλαιο του με τη Σίτι έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα