Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μπερνάρντο Σίλβα στους μεταγραφικούς στόχους για το καλοκαίρι

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μπερνάρντο Σίλβα στους μεταγραφικούς στόχους για το καλοκαίρι

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League κι ένα... αουτσάιντερ στον τελικό

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζει το έδαφος για την πιθανότατη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του με τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Το μεταγραφικό καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» για την Παρί Σεν Ζερμέν, από τη στιγμή που προμηνύεται γενικό ξεσκαρτάρισμα και είναι πιθανό να αποχωρήσουν δύο από τα μεγάλα της αστέρια (Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ).

Το project των Παριζιάνων πρόκειται να περιστραφεί εξ ολοκλήρου γύρω από τον Κιλιάν Μπαπέ και ήδη ο Λουίς Κάμπος «σκανάρει» την αγορά για τους παίκτες που θα τον «σιγοντάρουν» στην επίθεση, έχοντας ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Όπως αναφέρει το γαλλικό «RMC», ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έχει βάλει στο στόχαστρο τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, τον οποίο είχε ανακαλύψει κι αποκτήσει ο ίδιος στη Μονακό το 2015, από όπου μετέπειτα εκτόξευσε τη χρηματιστηριακή του αξία.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει συμβόλαιο στη Σίτι ως το 2025 αλλά όπως και το περασμένο καλοκαίρι, έτσι και φέτος παραμένει αβέβαιο αν θα συνεχίσει στους Πολίτες, με την Μπαρτσελόνα να ανήκει σταθερά στους «μνηστήρες» για τον διεθνή Πορτογάλο δίχως όμως να μπορεί με ευκολία να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των Σίτιζενς για να τον κάνει δικό της. Κάτι που αντίθετα μπορεί και με το παραπάνω η Παρί, η οποία ως εναλλακτικές λύσεις έχει προκρίνει τους Μίκαελ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας και Ραγιάν Τσερκί της Λυών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα