Μπράιτον: Μπόνους 20% σε προσωπικό και παίκτες μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση

Μπράιτον: Μπόνους 20% σε προσωπικό και παίκτες μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση

Newsroom
brighton_europe

bet365

Οι παίκτες και το προσωπικό της Μπράιτον θα λάβουν, σύμφωνα με πληροφορίες, μπόνους 20% μετά την παρθενική πρόκριση της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι επικράτησε 3-1 της υποβιβασμένης Σαουθάμπτον και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της, επιστεγάζοντας με τον καλύτερο τρόπο μια απίθανη σεζόν. Είναι μάλιστα σχεδόν βέβαιο ότι θα τερματίσει έκτη και θα είναι στο Europa League την επόμενη περίοδο, λόγω του ότι η διαφορά τερμάτων της είναι σημαντικά καλύτερη από εκείνη της Άστον Βίλα, αλλά χρειάζεται έναν ακόμη βαθμό για να διώξει κάθε προοπτική διολίσθησης στο Europa Conference League.

Η επιβεβαίωση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου την επόμενη σεζόν οδήγησε τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τόνι Μπλουμ, να επιβραβεύσει πάνω από 1.000 υπαλλήλους με εφάπαξ ετήσια αύξηση μισθού κατά 20% για τη μεγάλη τους αυτή επιτυχία, σύμφωνα με τους Times. Οι «Γλάροι» θα αντιμετωπίσουν σήμετα Τετάρτη (24/05) την πρωταθλήτρια της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, στο προτελευταίο παιχνίδι τους, πριν αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα την τελευταία αγωνιστική.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα