Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσφέρει 55 εκατ. λίρες για τον Μάουντ της Τσέλσι

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσφέρει 55 εκατ. λίρες για τον Μάουντ της Τσέλσι

bet365

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει κρούση ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό της Τσέλσι Μέισον Μάουντ.

Ο διεθνής Άγγλος, Μέισον Μάουντ, ο οποίος έχασε τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν λόγω τραυματισμού, αποτελεί πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο του Έρικ Τεν Χαγκ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ θέλει να κλείσει γρήγορα το deal!

Ο Μάουντ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Τσέλσι με το μέλλον του να βρίσκεται υπό αυξανόμενη αβεβαιότητα. Πηγές στο «Ολντ Τράφορντ» ανέφεραν ότι πρόκειται να ξεκινήσουν συζητήσεις για την απόκτηση του 24χρονου. Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει περίπου 55 εκατ. λίρες (63 εκατ. ευρώ) για να τον κάνει δικό της, τιμή που βέβαια υπολείπεται κατά πολύ της εκτίμησης ττων «μπλε» για τον παίκτη που φτάνει τις 85 εκατ. λίρες (97 εκατ. ευρώ).

Σύμφωνα με την «Daily Mail» οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπορεί να αυξήσουν την αρχική τους εκτίμηση για τον Μάουντ, δεδομένης της αποφασιστικότητας του Τεν Χαγκ να προσθέσει τον επιθετικό στις τάξεις τους την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τη Γιουνάιτεντ, για τον Μάουντ ενδιαφέρεται και η Άρσεναλ, καθώς ο Μίκελ Αρτέτα θέλει να χτίσει πάνω στη δεύτερη θέση που κατέλαβε η ομάδα του φέτος. Η Λίβερπουλ επιδιώκει επίσης ενεργά μια συμφωνία για τον Άγγλο, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ προσπαθεί να ξαναχτίσει τη μεσαία του γραμμή μετά από μια δύσκολη σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα