Άρσεναλ: Προσπαθεί για Γκουντογκάν, στοχεύει σε τριάδα στο κέντρο με Ράις και Μάουντ!

Άρσεναλ: Προσπαθεί για Γκουντογκάν, στοχεύει σε τριάδα στο κέντρο με Ράις και Μάουντ!

bet365

Η Άρσεναλ έχει βάλει μπροστά τις μηχανές για τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού και σύμφωνα με το «Athletic» κυνηγά την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ήδη στο στόχαστρό της τους Ράις και Μάουντ.

Η φετινή σεζόν κρίνεται επιτυχημένη για την Άρσεναλ, ακόμα κι αν το όνειρο του πρωταθλήματος «έσβησε» άδοξα μετά από πολλούς μήνες στην κορυφή της Premier League. Η δεύτερη θέση και η επιστροφή στους ομίλους του Champions League μετά από έξι χρόνια, καθώς και η αγωνιστική εξέλιξη υπό τις οδηγίες του Μίκελ Αρτέτα τη φέρνουν μπροστά στο πιο κρίσιμο ίσως μεταγραφικό παζάρι της τελευταίας δεκαετίας, με ένα μεγάλο «πρέπει» για ενίσχυση ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί του χρόνου τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι τέλους και να κυνηγήσει την ευρωπαϊκή διάκριση.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση των Κανονιέρηδων φαίνεται να έχει βάλει ήδη μπροστά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και πρόσφατα τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως οι Gunners ετοιμάζουν την πρότασή τους προς τη Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις. Εκτός όμως από τον Άγγλο μέσο που είναι ο Νο1 στόχος για τη θέση «6», ο διακαής πόθος των ανθρώπων της Άρσεναλ για να τον πλαισιώσει στο «8» είναι ο Ιλκάι Γκουντογκάν!

Σύμφωνα με το «Athletic», οι Λονδρέζοι κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του 32χρονου Γερμανού προετοιμάζοντας το έδαφος σε περίπτωση πώλησης του Γκράνιτ Τζάκα, με τον Μίκελ Αρτέτα να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον «Γκούντο» από τη συνύπαρξή τους στη Σίτι.

Από την πλευρά του το τοπίο για το μέλλον του Γκουντογκάν παραμένει θολό. Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που εκείνος αποφασίσει να πει «αντίο» στη Σίτι, κάτι που επίσης δεν είναι σίγουρο αφού οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων με τη διοίκηση των Πολιτών για ανανέωση.

Το αγγλικό Μέσο παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι το πλάνο ενίσχυσης των Gunners στη μεσαία γραμμή περιλαμβάνει εκτός από τους Ράις-Γκουντογκάν και τον Μέισον Μάουντ, ο οποίος απασχολεί έντονα και τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με στόχο να αναδιαμορφώσει την τριάδα των χαφ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα