Τσέλσι: Κατέθεσε πρόταση 80 εκατομμυρίων στη Γιουβέντους για τον Βλάχοβιτς

Σκόρερ ο Βλάχοβιτς

bet365

Την περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται πως γλυκοκοιτάζει η Τσέλσι, ενώ σύμφωνα με το ESPN ήδη προσέφερε 80 εκατομμύριαευρώ στη Γιουβέντους για τον Σέρβο στράικερ.

Η Τσέλσι του Τοντ Μπόελι έχει αποχαιρετήσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και με την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να δείχνει τελειωμένη υπόθεση, ήδη ξεκινά να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της και όπως φαίνεται οι... ηχηρές και δαπανηρές μεταγραφές θα συνεχιστούν.

Οι Μπλε έχουν εντοπίσει έναν από τους βασικούς τους στόχους εν όψει του καλοκαιριού, αφού σύμφωνα με το ESPN ενδιαφέρονται ζεστά για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, με τον Σέρβο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους.

Μάλιστα, με βάση το ίδιο δημοσίευμα έχουν ήδη καταθέσει πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ στη Γιουβέντους προκειμένου να εξασφαλίσουν την υπογραφή του 23χρονου.

Ο Βλάχοβιτς, που από όταν φόρεσε τη φανέλα των Μπιανκονέρι τον Ιανουάριο του 2022 μετρά 23 γκολ σε 62 παιχνίδια, θα ήταν ανοιχτός ως προς τη συγκεκριμένη... μετακόμιση, τη στιγμή που Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης επίσης αναμένεται να... ψαχτούν για αυτόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα