Τσέλσι: Εποχή Ποτσετίνο στους Μπλε, ήρθαν σε συμφωνία με τον Αργεντινό!

Τσέλσι: Εποχή Ποτσετίνο στους Μπλε, ήρθαν σε συμφωνία με τον Αργεντινό!

pochettino_0

bet365

Όπως μετέδωσαν αρκετά Μέσα, η Τσέλσι έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος θα είναι ο νέος της προπονητής, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται εντός των ημερών.

Τον εκλεκτό της επόμενης ημέρας της βρήκε η Τσέλσι, η οποία πήρε τον χρόνο της μετά την απόλυση του Πότερ ώστε να εντοπίσει τον ιδανικό προπονητή που ηγηθεί των προσπαθειών της από τη νέα σεζόν. Κι όπως φαίνεται το βρήκε, αφού σύμφωνα τόσο με την Telegraph όσο και με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και το Athletic, οι Μπλε ήρθαν σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα εντός των επόμενων ημερών.

Ο πρώην κόουτς της Παρί Σεν Ζερμέν, που κατά τη θητεία στη Σαουθάμπτον αλλά κυρίως στην Τότεναμ έβαλε τη σφραγίδα του στην Premier League, επιστρέφει στην Αγγλία και το Λονδίνο, βάζοντας την υπογραφή του σε μακροσκελές συμβόλαιο που θα τον «δέσει» με την Τσέλσι. Ο Αργεντινός θα σηκώσει μανίκια από τον ερχόμενο Ιούνιο, έχοντας ως στόχο να βάλει ξανά τους Μπλε, που θα ολοκληρώσουν τη σεζόν με τον Λάμπαρντ, στον δρόμο των επιτυχιών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα