Τόνεϊ: «Είμαι απογοητευμένος για την τιμωρία, περιμένω το σκεπτικό»

Τόνεϊ: «Είμαι απογοητευμένος για την τιμωρία, περιμένω το σκεπτικό»

Τόνεϊ: «Είμαι απογοητευμένος για την τιμωρία, περιμένω το σκεπτικό»

bet365

Ο Άιβαν Τόνεϊ με story του στο Instagram εξέφρασε την απογοήτευση του για τον οκτάμηνο αποκλεισμό του από την δράση και περιμένει το σκεπτικό της απόφασης.

Βαριά ήταν η τιμωρία της FA για τον Άιβαν Τόνεϊ. Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για επανειλλημμένο παράνομο στοιχηματισμό (232 στοιχήματα από το 2017 έως και το 2021) και θα μείνει εκτός ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για οκτώ μήνες, ενώ θα πληρώσει πρόστιμο 50.000 λιρών.

Ο διεθνής Άγγλος σέντερ φορ με story του στο Instagram εξέφρασε την απογοήτευση του για την τιμωρία του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον υποστηρίζουν και όπως επισήμανε θα περιμένει το σκεπτικό της Ομοσπονδίας. Ο Τόνεϊ θα μπορεί να προπονηθεί από τις 17 Σεπτεμβρίου και θα αγωνιστεί ξανά στις 16 Ιανουαρίου.

«Είμαι απογοητευμένος για το ότι δεν θα παίξω στους επόμενους οκτώ μήνες. Οι γραπτοί λόγοι για την απόφαση της Επιτροπής δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί, οπότε δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο σε αυτό το σημείο, πέραν του να ευχαριστήσω την οικογένεια τους φίλους μου, την Μπρέντφορντ και τους φιλάθλους μας για τη συνεχή υποστήριξή τους, καθώς ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα επικεντρώνομαι στην επιστροφή στο παιχνίδι που αγαπώ τη νέα σεζόν», έγραψε ο Τόνεϊ.

To story του Τόνεϊ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα