Εμιλιάνο Μαρτίνες: Στα ραντάρ των Τότεναμ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αργεντινός

emiliano_martinez

bet365

Πολύ πιθανό φαντάζει το «αντίο» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στην Άστον Βίλα, σύμφωνα με αργεντίνικα Μέσα, με τις Τότεναμ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τσεκάρουν την περίπτωσή του εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

«Σειρήνες» για τον ήρωα του Μουντιάλ της Αργεντινής! Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, οι επεμβάσεις του οποίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ υπήρξαν κάτι παραπάνω από κομβικές για την Αλμπισελέστε, σκέφτεται σοβαρά, σύμφωνα με το αργεντίνικο TyC Sports, να αποχαιρετήσει την Άστον Βίλα και να αναζητήσει το επόμενο σκαλοπάτι στην καριέρα του.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ακόμα κι αν αποχωρήσει από την ομάδα του Έμερι το πιθανότερο είναι πως δεν θα πει «αντίο» στην Αγγλία και την Premier League. Κι αυτό διότι η περίπτωσή του φαίνεται πως ενδιαφέρει την Τότεναμ, την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες αναμένεται το καλοκαίρι να κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Ο Γιορίς πιθανώς να αφήσει τους Σπερς μετά από πολυετή καριέρα στο Λονδίνο, ενώ το μέλλον του Εντουάρ Μεντί στους Μπλε φαντάζει αβέβαιο. Την ίδια στιγμή, οι Κόκκινοι Διάβολοι αναζητούν τον γκολκίπερ που θα πάρει τη φανέλα του βασικού από τον Ντε Χέα. Κάπως έτσι, τρεις από τις ομάδες του λεγόμενου Big-6 δείχνουν έτοιμες να μονομαχήσουν για την υπογραφή του Μαρτίνες, το συμβόλαιο του οποίου με την Άστον Βίλα λήγει το 2027, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Μπέρμιγχαμ θα έχει το πάνω χέρι στην οποιαδήποτε ενδεχόμενη διαπραγμάτευση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα