Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ψήνεται» για Οσιμέν αλλά δεν δίνει περισσότερα από 110 εκατ. ευρώ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ψήνεται» για Οσιμέν αλλά δεν δίνει περισσότερα από 110 εκατ. ευρώ

bet365

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ενδιαφέρεται για τον Βίκτορ Οσιμέν, θα επιχειρήσει να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι αλλά δεν αναμένεται να προσφέρει στη Νάπολι περισσότερα από 110 εκατομμύρια.

Ο Βίκτορ Οσιμέν έχει τρομοκρατήσει κάθε ιταλική άμυνα στην προσπάθεια της Νάπολι να κατακτήσει ξανά, μετά από 33 χρόνια, τη Serie A και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει σε εκείνον τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσής της.

Είναι σχεδόν δεδομένο πως οι Κόκκινοι Διάβολοι, ειδικά μετά τη διαφαινόμενη επιστροφή τους στο Champions League, θα κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση σέντερ φορ και αυτή τη στιγμή η περίπτωση του Νιγηριανού είναι αυτή που δείχνει να τους απασχολεί περισσότερο.

Οι πιθανές διαπραγματεύσεις ωστόσο, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρές, αφ'ενός γιατί ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει τονίσει πως ο 24χρονος δεν πωλείται, και αφ'ετέρου διότι, σύμφωνα με τη Repubblica, η ενδεχόμενη προσφορά του αγγλικού συλλόγου δεν θα ξεπερνούσε τα 110 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αυτή τη στιγμή δεν θα ικανοποιούσε τους Παρτενοπέι.

Στην κορυφή της λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Οσιμέν, που μεταξύ άλλων ενδιαφέρει και την Μπάγερν Μονάχου, αλλά βάσει του ίδιου δημοσιεύματος η αμέσως επόμενη επιλογή θα ήταν ο Ραντάλ Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα