Άρσεναλ: Κοιτάζει την περίπτωση του Οπεντά της Λανς (vid)

openda_lens

bet365

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λοΐς Οπεντά της Λανς.

Η «Daily Mail» αποκάλυψε πως η Άρσεναλ κοιτάζει την περίπτωση του Λοΐς Οπεντά της Λανς. Ο 23χρονος Βέλγος επιθετικός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η γαλλική ομάδα «πετάει» φέτος όντας στην τρίτη θέση με 66 βαθμούς, όντας εννέα πίσω από την πρώτη Παρί Σεν Ζερμέν και μόλις έναν πίσω από την δεύτερη Μαρσέιγ.

Ο Οπεντά, διεθνής και με την εθνική Βελγίου, έχει πραγματοποιήσει φέτος 36 συμμετοχές σκοράροντας 17 τέρματα και μοιράζοντας τρεις ασίστ σε περισσότερα από 2.000 αγωνιστικά λεπτά. Κατάφερε μάλιστα να σημειώσει και το γρηγορότερο χατ τρικ τις τελευταίες 50 σεζόν στην Ligue 1.

Τα καρθώματά του αυτά κέντρισαν το ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων» η οποία θα πρέπει να πληρώσει αρκετά χρήματα για να αναγκάσει την Λανς να τον παραχωρήσει (η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 20 εκατ. ευρώ), ειδικά σε περίπτωση που βγει στα προκριματικά του Champions League. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως και η Άστον Βίλα είναι «ζεστή» για την περίπτωσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα