Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο το φαβορί μετά το βήμα πίσω του Νάγκελσμαν

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο το φαβορί μετά το βήμα πίσω του Νάγκελσμαν

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο το φαβορί μετά το βήμα πίσω του Νάγκελσμαν

bet365

Όπως αναφέρει ο «Guardian», ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται στην pole position για να αναλάβει την Τσέλσι από την επόμενη σεζόν, δίχως ωστόσο να υπάρχει ακόμα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το «σαφάρι» στην Τσέλσι για τη θέση του μόνιμου τεχνικού βρίσκεται στην τελική του φάση και σύμφωνα με τον «Guardian», το μεγάλο φαβορί ακούει στο όνομα Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι ένας από τους προπονητές με τους οποίους η διοίκηση των Λονδρέζων άνοιξε επαφές τις τελευταίες εβδομάδες και το αγγλικό Μέσο αναφέρει πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι πολύ πιθανόν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Το όνομα του Ποτσετίνο πέρασε στην pole position της κούρσας μετά το «άκυρο» του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος αποτελούσε τον Νο1 στόχο του Τοντ Μπόελι και των συνεργατών του. Πλέον, μένει να φανεί αν ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τότεναμ θα πει το τελικό «ναι», αν και οι Μπλε εξακολουθούν να έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με άλλους υποψηφίους σε περίπτωση που το deal καταρρεύσει τελευταία στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι η Τσέλσι πορεύεται μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο τιμόνι ως υπηρεσιακό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα