Γκουαρδιόλα: «Δεν απολύομαι, επειδή κερδίζουμε πολλά παιχνίδια, όχι επειδή έχω καλύτερο μαλλί»

Γκουαρδιόλα: «Δεν απολύομαι, επειδή κερδίζουμε πολλά παιχνίδια, όχι επειδή έχω καλύτερο μαλλί»

guardiolapep

bet365

Το... απλό αλλά σημαντικό μυστικό του πίσω από τη μακροημέρευσή του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε το Πεπ Γκουαρδιόλα απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το ρεκόρ απολύσεων προπονητών στη φετινή Premier League.

Οι Μπρένταν Ρότζερς και Γκρέιαμ Πότερ μέσα σε λίγες ώρες την προηγούμενη Κυριακή (02/04) αποτέλεσαν παρελθόν από τους πάγκους των Λέστερ και Τσέλσι αντίστοιχα, βάζοντας άθελά τους το δικό τους... λιθαράκι στο νέο ρεκόρ απολύσεων προπονητών στην Premier League σε μια σεζόν. Δώδεκα τεχνικοί έχουν μέχρι στιγμής δει την πόρτα της εξόδου από τους συλλόγους τους, αριθμός που έχει σηκώσει συζήτηση στο Νησί.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξη Τύπου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε τον λόγο που η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται και, σύμφωνα με τον ίδιο, όχι, αυτό δεν έχει να κάνει με το... μαλλί του.

«Θα σου πω ένα μυστικό. Κερδίζουμε παιχνίδια. Αν δεν τα κερδίζαμε θα απολυόμουν. Δεν έχει να κάνει με το ότι μαλλί μου είναι καλύτερο από των άλλων. Δεν απολύομαι επειδή κερδίζουμε πολλά παιχνίδια», ανέφερε χαραρακτηριστικά.

«Παλιότερα, σε αυτή τη χώρα, παραδοσιακά οι σύλλογοι κρατούσαν τους προπονητές. Σήμερα η πίεση είναι μεγαλύτερη επειδή οι επενδύσεις είναι πολύ μεγαλύτερες», προσέθεσε στη συνέχεια, σχολιάζοντας την κατάσταση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα