Τσέλσι: Στη λίστα και ο Γκαγιάρδο για τον πάγκο της

Τσέλσι: Στη λίστα και ο Γκαγιάρδο για τον πάγκο της

Τσέλσι: Στη λίστα και ο Γκαγιάρδο για τον πάγκο της

bet365

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «TyC Sports», η Τσέλσι επικοινώνησε με τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία το καλοκαίρι με τον Αργεντινό να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TyC Sports», η Τσέλσι έχει στη λίστα της τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο ως έναν από τους τρεις βασικούς υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική της ηγεσία το καλοκαίρι. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι φαίνεται πως είναι ο Λουίς Ενρίκε και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Με τον Φρανκ Λάμπαρντ ως υπηρεσιακό προπονητή θα πορευτούν οι Μπλε μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη διοίκηση να ψάχνει τον τεχνικό που θα αναλάβει το καλοκαίρι. Ο «Μουνιέκο» είναι ο τρίτος που μπαίνει στη σχετική λίστα, με τον Αργεντινό coach να είναι ελεύθερος μετα την αποχώρηση του από τη Ρίβερ Πλέιτ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο 47χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε στην Τσέλσι πως δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ομάδα στα μέσα της σεζόν, όμως σε περίπτωση που τον καλέσουν το ερχόμενο καλοκαίρι ξεκαθάρισε πως θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα