Τσέλσι: Ήρθε σε επικοινωνία με Νάγκελσμαν και Ενρίκε

Τσέλσι: Ήρθε σε επικοινωνία με Νάγκελσμαν και Ενρίκε

julian_nagelsmann

bet365

Τις διαδικασίες αναζήτησης του νέου της προπονητή, μετά την απόλυση του Γκρέιαμ Πότερ, έχει βάλει μπρος η Τσέλσι, η οποία, σύμφωνα με την Telegraph, ήδη έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και τον Λουίς Ενρίκε.

Ο Γκρέιαμ Πότερ είναι παρελθόν από το «τιμόνι» της Τσέλσι και οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου ήδη έχουν στρωθεί στη δουλειά προκειμένου να εντοπίσουν τον εκλεκτό τους, τον τρίτο προπονητή που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου τους μέσα στη σεζόν.

Φαίνεται πως αυτή τη φορά οι Μπλε θα πάρουν περισσότερο χρόνο για να βρουν τον κατάλληλο τεχνικό, αλλά με τα «δυνατά» ονόματα των ελεύθερων προπονητών να είναι αρκετά, ήδη υπάρχουν εξελίξεις. Οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Λουίς Ενρίκε που αυτή τη στιγμή βρίσκονται χωρίς δουλειά άμεσα βρέθηκαν στην κορυφή της σχετικής λίστας, ωστόσο, σύμφωνα με την Telegraph, ο λονδρέζικος σύλλογος ήρθε σε επαφή τόσο με τον Γερμανό όσο και με τον Ισπανό.

Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, αμφότεροι θα ενδιαφέρονταν για τη θέση, με τον πρώην τεχνικό της Μπάγεν Μονάχου πάντως, να προτιμά να πιάσει δουλειά το καλοκαίρι. Η Τσέλσι επιθυμεί να μιλήσει με περισσότερους από πέντε υποψηφίους και τα υπόλοιπα ονόματα που ενδέχεται να προσεγγίσει είναι αυτά των Ποκετίνο, Γκλάσνερ, Σπαλέτι και Αμορίμ. Φυσικά από τη στιγμή που οι τρεις τελευταίοι έχουν συμβόλαιο με Άιντραχτ, Νάπολι και Σπόρτινγκ θα ήταν πιο πιθανό οι επαφές των Μπλε με αυτούς να αρχίσουν το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα