Τσέλσι: Στο Λονδίνο ο Λουίς Ενρίκε για περαιτέρω επαφές με τους «μπλε»

Τσέλσι: Στο Λονδίνο ο Λουίς Ενρίκε για περαιτέρω επαφές με τους «μπλε»

Newsroom
Τσέλσι: Στο Λονδίνο ο Λουίς Ενρίκε για περαιτέρω επαφές με τους «μπλε»

bet365

Στο Λονδίνο προκειμένου να οργανώσει περαιτέρω επαφές με την Τσέλσι βρίσκεται, σύμφωνα με βρετανικά κι ισπανικά δημοσιεύματα, ο Λουίς Ενρίκε.

Η «Sun» σε χθεσινό της ρεπορτάζ Τρίτη (04/04) ανέφερε ότι ο Λουίς Ενρίκε είναι το πρώτο φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, μετά την απομάκρυνση του Γκρέιαμ Πότερ. Σήμερα η «Marca» σημειώνει ότι ο Ισπανός κόουτς έχει ταξιδέψει ήδη στο Λονδίνο προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τους «μπλε».Οι Ισπανοί σημειώνουν ότι ο πολύπειρος προπονητής αναζητούσε ένα νέο project στην Premier League με χρονικό ορίζοντα τη νέα σεζόν, όμως η εμφάνιση της Τσέλσι άλλαξε τα πλάνα του.

Ο Ζεράρ Ρομέρο ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε ότι ο πρώην ομοσπονδιακός κόουτς της Ισπανίας βρίσκεται στο Λονδίνο, συνοδευόμενος από τον αντζέντη του, με στόχο να δώσει τα χέρια με τον λονδρέζικο σύλλογο. Η «Marca» επιβεβαιώνει από πλευρά της ότι οι διαδικασίες κινούνται με τέτοιους ρυθμούς που δεν αποκλείεται ο Ενρίκε να καθίσει στον πάγκο του Σαντιάγο Μπερναμπέου με το έμβλημα της Τσέλσι στο προσεχές ματς των προημιτελικών του Champions League με τη Ρεάλ!

Όλα εξαρτώνται από τη συζήτηση που θα προκύψει στην συνάντηση με τον Τοντ Μπόελι, πρόεδρο της Τσέλσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα