Τσέλσι - Άστον Βίλα 0-2: Η... κατρακύλα συνεχίζεται

Ο απογοητευμένος Κόβασιτς μετά από γκολ της Άστον Βίλα

bet365

Η εξαιρετική Άστον Βίλα νίκησε με 2-0 την αποκαρδιωτική Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Έπεσαν στην 11η θέση οι Μπλε στο -5 από την 7η θέση.

Η Τσέλσι συνεχίζει να απογοητεύει. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την μαχητική Άστον Βίλα με 2-0. Οι Χωριάτες του Ουνάι Έμερι συνεχίζουν το «κυνήγι» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έπεσε στην 11η θέση και είναι στο -5 από την έβδομη θέση που οδηγεί στο Conference League.

Σε ένα «έργο» που έχουμε δει πολλές φορές αυτή τη σεζόν οι Μπλε δημιουργούσαν ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαν να τις τελειώσουν σωστά με τους αντιπάλους τους να χτυπούν με αντεπιθέσεις την ευάλωτη άμυνα τους. Στο 18' ο Κουκουρέγια έκανε λάθος απομάκρυνση και ο Γουότκινς με «λόμπα» από το ημικύκλιο «κρέμασε» τον Κέπα.

Η Άστον Βίλα βρήκε δεύτερο γκολ στο 56'. Ο Ράμσεϊ έστρωσε την μπάλα στον ΜακΓκιν αρκετά μέτρα μακριά από την πειροχή και ο Σκωτσέζος χαφ με «βολίδα» έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για να βρουν ένα γκολ που θα τους έβαζε στο ματς αλλά η ομάδα του Έμερι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μέχρι το φινάλε.

Βαθμολογία:

pl table

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα