Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θρίλερ» με τις προσφορές για την εξαγορά της και παράταση στην προθεσμία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θρίλερ» με τις προσφορές για την εξαγορά της και παράταση στην προθεσμία

Θρίλερ της τελευταίας στιγμής με την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Η προθεσμία για τους δύο υποψήφιους αγοραστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεΐχη Αλ Γιασίμ και Σερ Τζιμ Ράτκλιφ παρήλθε χωρίς να κατατεθούν προσφορές με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση το βράδυ της Τετάρτης (22/3) ωστόσο, αμφότερες οι πλευρές έλαβαν νέα διορία.

Ο «πόλεμος» των προσφορών για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φερόταν να ανοίγει για τα καλά το βράδυ της Τετάρτης (22/3), με τα βρετανικά Μέσα να αναφέρουν πως το κονσόρτιουμ από το Κατάρ του οποίου ηγείται ο Σεΐχης Αλ Γιασίμ και την INEOS του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ κατέθεσαν τις επίσημες προτάσεις πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Ωστόσο, τα δεδομένα ανατράπηκαν εντελώς και η κατάσταση μετατράπηκε σε «θρίλερ». Οι νεότερος πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι μία εκ των δύο πλευρών ζήτησαν επιπλέον χρόνο (η INEOS) και πως τελικά δεν επισημοποιήθηκε καμία προσφορά μέχρι τις 23:00 (ώρα Ελλάδος) με την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Raine Group που διαχειρίζεται τη διαδικασία της αγοραπωλησίας να ανανεώνουν την προθεσμία στο τελευταίο λεπτό!

Το bid του πλουσιότερου Βρετανού, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αναμένεται τελικά να κατατεθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (23/3), εντός 24ωρου δηλαδή από την αρχική διορία και το «Sky Sports» ανέφερε πως ο έτερος ενδιαφερόμενος, Σεΐχης Αλ Γιασίμ, δεν κατέθεσε την προσφορά του επί σκοπού καθώς γνώριζε πως θα υπάρξει παράταση.

Έτσι, η διαδικασία θα ξεκινήσει από την αρχή και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι προσφορές θα ξεπεράσουν το ποσό του πρώτου γύρου, δηλαδή τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.

Μέσα σε όλα αυτά, υπήρξαν φήμες πως υπαίτιοι για το δράμα που προκλήθηκε την τελευταία στιγμή ήταν οι Γκλέιζερς, αλλάζοντας ξαφνικά τη στάση τους. Κάτι τέτοιο, όμως, διαψεύστηκε και τα βρετανικά Μέσα επιμένουν πως οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες εξακολουθούν να επιθυμούν την πώληση του κλαμπ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα