Κόντε για Ριτσάρλισον: «Είπε ότι η σεζόν του είναι σκ@τ@ και έχει δίκιο»

Κόντε για Ριτσάρλισον: «Είπε ότι η σεζόν του είναι σκ@τ@ και έχει δίκιο»

Ιάσονας Θεριός
Κόντε για Ριτσάρλισον: «Είπε ότι η σεζόν του είναι σκ@τ@ και έχει δίκιο»

bet365

Όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του, ο υπ'ατμόν στην Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε συμφωνεί με τη δήλωση του Ριτσάρλισον, ο οποίος πριν λίγες μέρες δήλωσε πως η σεζόν του δεν είναι καθόλου καλή, ενώ σχολίασε και τη γενικότερη κακή κατάσταση στην ομάδα.

Μια ωραία ατμόσφαιρα στη λευκή πλευρά του Βόρειου Λονδίνου, εκεί όπου η Τότεναμ βρίσκεται σε κρίση. Οι Σπερς μέσα σε μια εβδομάδα αποκλείστηκαν τόσο από το FA Cup όσο και από το Champions League, ενώ η διοίκηση του συλλόγου ήδη έχει αρχίσει την αναζήτηση νέου προπονητή έχοντας στο μυαλό της μερικά ονόματα διαδόχων του Αντόνιο Κόντε εν όψει καλοκαιριού.

Μετά τη μεσοβδόμαδη ισοπαλία με τη Μίλαν και το «αντίο» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Ριτσάρλισον ανέφερε πως η σεζόν που διανύει είναι «σκ@τ@» και εξέφρασε την απογοήτευσή του προς τον προπονητή του όσον αφορά τον λίγο χρόνο συμμετοχής του.

Ο Κόντε σε συνέντευξη Τύπου... συμφώνησε ουσιαστικά με το σχόλιο του ποδοσφαιριστή του, ενώ αναφέρθηκε και στη γενικότερη κατάσταση στην ομάδα, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρος για το μέλλον του σε αυτή.

«Είδα τη συνέντευξη του Ριτσάρλισον. Δεν μου έκανε κριτική. Είπε πως η σεζόν του μέχρι τώρα είναι σκ@τ@ και έχει δίκιο. Δεν τα έχει πάει καλά. Είχε πολλούς τραυματισμούς. Δεν έχει σκοράρει για εμάς, μόνο δύο φορές στο Champions League», ανέφερε αρχικά ο 53χρονος κόουτς.

«Όλη την ώρα έλεγε "εγώ, εγώ, εγώ", ποτέ "εμείς". Όταν το κάνεις αυτό σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου, είσαι εγωιστής. Κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε, αυτό είναι καλό γιατί είχα την ευκαιρία να του ξεκαθαρίσω τη σημασία του ομαδικού πνεύματος», προσέθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με την κρίση στην Τότεναμ και το μέλλον του στον πάγκο της είπε: «Δεν εμπνέουμε την εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να νικήσουμε. Κάθε φορά λέω ότι χρειάζεται υπομονή, αλλά εδώ δεν βλέπω υπομονή. Μετά από 18 μήνες συνεργασίας το club θα ξέρει εμένα κι εγώ εκείνο. Είναι ξεκάθαρη η κατάσταση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα