Τόνεϊ: Δήλωσε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό και κινδυνεύει με βαρύ αποκλεισμό!

Τόνεϊ: Δήλωσε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό και κινδυνεύει με βαρύ αποκλεισμό!

Νίκος Κικίδης
Τόνεϊ: Δήλωσε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό και κινδυνεύει με βαρύ αποκλεισμό!

bet365

Την ενοχή του σε πολλές περιπτώσεις παράνομου στοιχηματισμού από τις συνολικά 232 που κατηγορούνταν από την FA παραδέχθηκε ο Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει τον κίνδυνο πολύμηνου αποκλεισμού!

Ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό σε πολλές περιπτώσεις από τις συνολικά 232 που κατηγορούνταν από την FA δήλωσε ο Ιβάν Τόνεϊ!

Αν και ο επιθετικός της Μπρέντφορντ δεν παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες εναντίον του, στο τέλος αποκάλυψε την ενοχή του για πολλά παράνομα στοιχήματα παραβαίνοντας έτσι τους κανονισμούς της Αγγλικής Ομοσπονδίας!

Σύμφωνα με την «Daily Mail» που αποκάλυψε το γεγονός, ο Άγγλος επιθετικός πλέον αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας με πολύμηνο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της FA, η οποία μπορεί να μπει σε εφαρμογή πριν από το τέλος της φετινής σεζόν.

Κάπως έτσι το μέλλον του Τόνεϊ στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αναμένεται να μπει στον... πάγο, πληγώνοντας τόσο τα σχέδια της Μπρέντφορντ, αλλά και της εθνικής Αγγλίας που ετοιμάζεται για τους αγώνες απέναντι στην Ιταλία και την Ουκρανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 τον επόμενο μήνα.

Θυμίζουμε πως η FA είχε απαγγείλει 232 κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό του Άγγλου φορ την περίοδο 2017-2019, ο οποίος φέρεται να είχε στοιχηματίσει πολλάκις σε αγώνες ομάδων όπως η Γουίγκαν, η Πίτερμπορο και η Σκάνθορπ.

Ποτέ όμως σε παιχνίδι ομάδας που αγωνιζόταν ο ίδιος, αν κι αυτό δεν αναμένεται να τον... σώσει από έναν πολύμηνο αποκλεισμό από τα αγγλικά γήπεδα που προς το παρόν αποτελεί και το πιθανότερο σενάριο τιμωρίας του επιθετικού της Μπρέντφορντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα