Κούπερ για Μαρινάκη: «Έχει δείξει τεράστια αφοσίωση στη Νότιγχαμ, του αξίζει μια θετική ατμόσφαιρα»

Newsroom
Κούπερ για Μαρινάκη: «Έχει δείξει τεράστια αφοσίωση στη Νότιγχαμ, του αξίζει μια θετική ατμόσφαιρα»

bet365

Αποθεωτικά σχόλια από τον προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Ουαλό να στέκεται στην αφοσίωση που έχει δείξει ο Έλληνας επιχειρηματίας προς το κλαμπ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εξέδρες του «City Ground» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με τους Reds να παίρνουν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και να ρίχνουν τους Citizens από την κορυφή.

Αμέσως μετά το φινάλε ο ισχυρός άνδρας της Φόρεστ είχε μια σύντομη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Στιβ Κούπερ, ο οποίος στη συνέχεια αποθέωσε τον Μαρινάκη στη συνέντευξη Τύπου για την αφοσίωση που έχει δείξει στο κλαμπ.

«Γενικά ήταν ευχαριστημένος. Δεν μιλήσαμε μόνο για το παιχνίδι, αλλά και για άλλα θέματα. Ήταν υπέροχο που ήταν εδώ. Μας αρέσει όταν έρχεται και είμαστε ευχαριστημένοι όταν παίρνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για εκείνον.

Έχει δείξει τεράστια αφοσίωση στο σύλλογο εδώ και χρόνια, οπότε αξίζει μια θετική ατμόσφαιρα και αποτελέσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουαλός τεχνικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα