Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διχογνωμία για την υπόθεση Γκρίνγουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διχογνωμία για την υπόθεση Γκρίνγουντ

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διχογνωμία για την υπόθεση Γκρίνγουντ

bet365

Το staff της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διχασμένο σχετικά με το αν θα πρέπει να επιτραπεί στον Μέισον Γκρίνγουντ να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο ή όχι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζυγίζει το μέλλον του επιθετικού, Μέισον Γκρίνγουντ, αφού οι εισαγγελείς απέσυραν τις κατηγορίες για την υπόθεση απόπειρας βιασμού. Παρόλο που ένα σημαντικό μέρος τουstaff του συλλόγου θα ήταν βαθιά δυσαρεστημένο αν ο επιθετικός αγωνιζόταν ξανά για τον σύλλογο, άλλοι αισθάνονται καθήκον φροντίδας απέναντι σε έναν παίκτη που ήρθε σε ηλικία επτά ετών στην ομαδα και δεν έχει κριθεί ένοχος για κανένα έγκλημα να φύγει.

Την Πέμπτη η Εισαγγελία του Στέμματος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει πλέον ρεαλιστική προοπτική καταδίκης», αφού βασικοί μάρτυρες απέσυραν τη συνεργασία τους από την έρευνα. Ο Γκρίνγουντ θυμίζουμε είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού και επίθεση που προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη προς την πρώην σύντροφό του.Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει μια εσωτερική διαδικασία, υπό την εποπτεία του διευθύνοντος συμβούλου, Ρίτσαρντ Άρνολντ, για να καθορίσει τα επόμενα βήματά της. Ο σύλλογος δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει την έρευνά του έως ότου αποσυρθεί η υπόθεση εναντίον του. Είναι κατανοητό ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί με οποιονδήποτε τρόπο όσον αφορά την παραμονή του 21χρονου στον σύλλογο, όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια απόφαση. Θα εξεταστούν οι πιθανές εμπορικές επιπτώσεις της παραμονής του Γκρίνγουντ και το πώς το επεισόδιο επηρέασε το εμπορικό σήμα της Γιουνάιτεντ και πώς έγινε δεκτό από τους παγκόσμιους συνεργάτες της, οι οποίοι παρακολουθούν την κατάσταση. Τ

Την Παρασκευή (03/02) ο Guardian επικοινώνησε με τους 25 παγκόσμιους συνεργάτες, με επικεφαλής την Adidas και την TeamViewer, που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, για να ρωτήσει αν θέλουν να φύγει ο Γκρίνγουντ. Η TeamViewer δήλωσε ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο. Ένας άλλος εταίρος, η Ecolab, επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν σε διάλογο με τη United. Εκπρόσωπος της Ecolab δήλωσε: «Η Ecolab δεν έχει καμία σχέση με την United: "Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους παίκτες και τις λειτουργίες του συλλόγου θα αναφερόμασταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε ενήμεροι για το θέμα και βρισκόμαστε σε επαφή με τον σύλλογο. Δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο προς το παρόν».

Στην ενημέρωση των ΜΜΕ την Παρασκευή από τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο Ολλανδός απέφυγε τις ερωτήσεις για τον Γκρίνγουντ. «Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο σχετικά με τη διαδικασία. Δεν μπορώ να πω τίποτα σχετικά με αυτό. Αναφέρομαι στην ανακοίνωση του συλλόγου και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα».

Ο Ολλανδός μίλησε γενικά για την ανάγκη να διατηρηθεί η συγκέντρωση για την επίσκεψη της Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο. «Πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ό,τι και να γίνει, αυτή είναι η δουλειά μας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα