Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοιτάζει Οσιμέν και Γκονσάλο Ράμος για αντί - Κριστιάνο!

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοιτάζει Οσιμέν και Γκονσάλο Ράμος για αντί - Κριστιάνο!

bet365

To αστέρι της Νάπολι Βίκτορ Οσιμέν ή τον Πορτογάλο επιθετικό της Μπενφίκα Γκονκάλο Ράμος θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο προετοιμάζεται για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στη Σαουδική Αραβία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά τον επιθετικό που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Πορτογάλος σταρ.Ο Βίκτορ Οσιμέν, εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας πρωταθλητισμού της Νάπολι και ο Πορτογάλος διεθνής που έλαμψε στο Μουντιάλ, Γκονσάλο Ράμος, βρίσκονται σε περίπτωση θέση στη μεταγραφική της λίστα. Βέβαια αμφότεροι θα κοστίσουν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ στον σύλλογο του Μάντσεστερ. Για την ώρα οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πήραν ως δανεικό τον Βουτ Βέγκχορστ ως το προσεχές καλοκαίρι και παράλληλα εξετάζουν μια πιο μόνιμη λύση για τη γραμμή κρούσης τους.

Ο Νιγηριανός διεθνής Οσιμέν είναι ζωτικό μέρος της εντυπωσιακής πορείας της Νάπολι αυτή τη σεζόν. Είναι πρώτος σκόρερ στη Serie A φέτος με 12 γκολ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Mattino που εδρεύει στη Νάπολη, οι «Παρτενοπέι» είναι προετοιμασμένοι για το ενδιαφέρον της Premier League, με τον σύλλογο να αντιμετωπίζει την πρόκληση της επέκτασης του τρέχοντος συμβολαίου του μετά το 2025, αφού Άρσεναλ και Νιούκαστλ βρίσκονται ήδη μεταξύ των μνηστήρων του, μαζί με τη Γιουνάιτεντ. Οι πρωτοπόροι του ιταλικού πρωταθλήματος αναμένεται να ζητήσουν περίπου 130 εκατ. ευρώ για τον Οσίμεν.

Ο Ράμος θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική επιλογή για τη Γιουνάιτεντ, με τον 21χρονο να έχει ενισχύσει το status του σημειώνοντας ένα εκπληκτικό χατ-τρικ για την Πορτογαλία εναντίον της Ελβετίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού αντικατέστησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μπενφίκα φέρεται να επιθυμεί να προσφέρει αύξηση αποδοχών στον νεαρό επιθετικό για να ανταμείψει τις πρόσφατες εμφανίσεις του, σύμφωνα με την πορτογαλική «O Jogo». Ένα νέο συμβόλαιο θα επέκτεινε το ήδη υπάρχον πέραν του 2025 και θα αύξανε την αξία της ρήτρας αποδέσμευσής του, η οποία αυτή τη στιγμή είναι περίπου 105 εκατομμύρια λίρες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα