Ζουμά για την κακοποίηση της γάτας: «Λυπάμαι πολύ, έχω τύψεις»

Ζουμά για την κακοποίηση της γάτας: «Λυπάμαι πολύ, έχω τύψεις»

Newsroom
Ζουμά για την κακοποίηση της γάτας: «Λυπάμαι πολύ, έχω τύψεις»

bet365

Ο Κερτ Ζουμά μίλησε για πρώτη φορά - και ζήτησε συγγνώμη για - για το γεγονός ότι κλώτσησε και χτύπησε τη γάτα του λωτσάει και να χαστουκίζει τη γάτα του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε ένα σοκαριστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχνε τον 27χρονο αμυντικό της Γουέστ Χαμ, Κερτ Ζουμά, να κλωτσάει μια από τις οικόσιτες γάτες του στην κουζίνα του σπιτιού του. Στον Ζουμά επιβλήθηκε πρόστιμο περίπου 250.000 £ -ίσο με τον μισθό δύο εβδομάδων- και ομολόγησε την ενοχή του τον Μάιο σε δύο κατηγορίες βάσει του Animal Welfare Act του 2006.

«Ήταν ένα δύσκολη περίοδος για μένα και την οικογένειά μου. Προφανώς έχω κάνει κάτι πολύ κακό και ζητώ συγγνώμη για αυτό που έκανα. Ξέρω ότι ήταν πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους να το παρακολουθήσουν και να το δουν αυτό και λυπάμαι πολύ, πολύ. Έχω τύψεις γι' αυτό και τώρα προσπαθώ να προχωρήσω με την οικογένειά μου και να κοιτάξω μπροστά. Έμαθα από αυτό, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Το επίμαχο βίντεο κοινοποιήθηκε από τον μικρότερο αδερφό του Ζουμά, Γιοάν, ο οποίος παραδέχθηκε ένα αδίκημα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, επικρίθηκε επειδή συνέχισε να χρησιμοποιεί τον Ζουμά μετά το περιστατικό και ο Γάλλος διεθνής επαίνεσε τον σύλλογο για την υποστήριξη που του έδωσε «με βοήθησε να παραμείνω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, να προσπαθήσω να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα