Μαυροπάνος: «Τρύπωσε» στην καλύτερη 5άδα των σκόρερ της Championship
Εντυπωσιάζει ο Ντίνος Μαυροπάνος στο Championship της Αγγλίας έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν με αριθμούς που μοιάζουν περισσότερο με ενός επιθετικού παρά κεντρικού αμυντικού.
Ο Έλληνας στόπερ μετά το τελευταίο του τέρμα απέναντι στη Λίνκολν έφτασε τα 5 συνολικά γκολ σε 9 ματς τη φετινή σεζόν, και έτσι ανέβηκε στην 4η θέση στην λίστα των σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία Αγγλίας.
Άξιο αναφοράς είναι ότι μπροστά του βρίσκονται μόλις τρεις επιθετικοί. Ο λόγος για τον Γουίλ Λάνκσιρ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μίντλεσμπρο και μετρά 8 γκολ σε 10 συμμετοχές, τον Κάιλ Λάριν της Σαουθάμπτον με 7 γκολ σε 10 συμμετοχές αλλά και τον συμπαίκτη του και αρχηγό της Γουέστ Χαμ, Τζάροντ Μπόουεν που έχει καταφέρει να σκοράρει 6 φορές σε 10 συμμετοχές.
Το εντυπωσιακό στοιχείο της παρουσίας του στη λίστα είναι η «αντισυμβατική» του θέση, καθώς μάλιστα είναι ο μόνος αμυντικός στην κορυφαία 20άδα, καταφέρνοντας να «τρυπώσει» ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα της επίθεσης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
