Γουλβς: Καθυστερεί του Λοπετέγκι λόγω οικογενειακού θέματος

Γουλβς: Καθυστερεί του Λοπετέγκι λόγω οικογενειακού θέματος

Newsroom
Γουλβς: Καθυστερεί του Λοπετέγκι λόγω οικογενειακού θέματος

bet365

Η υπόθεση του Τζούλιεν Λοπετέγκι στην Γουλβς δεν έχει ακόμη τελειώσει, αφού ένα οικογενειακό του πρόβλημα καθυστερεί την κατάσταση.

Ο Ισπανός προπονητής είναι «καθηλωμένος» στην πατρίδα του εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος και η Γουλβς συνεχίζει να περιμένει.

Κι απ' ότι φαίνεται οι «λύκοι» θα περιμένουν κι άλλο, αφού σύμφωνα με την «Daily Mail» το ραντεβού των δύο πλευρών δεν αναμένεται να γίνει νωρίτερα από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και έπειτα.

Αυτή την ευκαιρία πιθανότατα βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος με ποστ του προ ολίγων ημερών είχε ενημερώσει πως δεν τον κάλυπτε η Χαλ, όμως το ρεπορτάζ ανέφερε πως περίμενε τις εξελίξεις με την Γουλβς και γι' αυτό δεν συμφώησαν με τις «τίγρεις».

Μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μπρούνο Λάζε, την θέση του προσωρινού τεχνικού κατέχουν μαζί οι προπονητές των Κ18 και Κ21 των «λύκων», Στιβ Ντέιβις και Τζέιμς Κόλινς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα