Μαρτίνς: «Δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν συμφωνία με τη Χαλ»

Μαρτίνς: «Δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν συμφωνία με τη Χαλ»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτησή του στο Instagram επιβεβαίωσε το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τη Χαλ, καθώς δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε ένα βήμα πριν τις υπογραφές με τη Χαλ του «Mr. Survivor», Aτζούν Ιλιτζαλί και μάλιστα παρακολούθησε από τις εξέδρες την αναμέτρηση με τη Γουίγκαν, στην οποία σκόραρε ο Δημήτρης Πέλκας. Εν τέλει οι δυο πλευρές δεν οριστικοποίησαν τη συμφωνία τους και οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο».

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξήγησε τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε το deal, καθώς όπως ανέφερε δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Ο Πορτογάλος χαρακτήρισε τις Τίγρεις ως κλαμπ με καλή διοίκηση και δομή Premier League.

Η ανάρτηση του Πέδρο Μαρτίνς:

«Μετά τις διαπραγματεύσεις, που δημοσιοποιήθηκαν με τη Χαλ, να πω ότι ήταν τιμή μου που έλαβα την πρόσκληση να προπονήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, καλά διοικούμενο και με δομή Premier League.

Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν, ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, κύριου Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος έκανε τα πάντα προς το συμφέρον και την προθυμία να με προσλάβει ως επικεφαλής προπονητή. Όμως, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία.

Η Χαλ Σίτι είναι ένας σπουδαίος αγγλικός σύλλογος και είναι σε καλά χέρια για να φτάσει στην Premier League νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας!».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα