Ρόι Κιν: «Η Γιουνάιτεντ δεν σέβεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ρόι Κιν: «Η Γιουνάιτεντ δεν σέβεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

bet365

Ο Ρόι Κιν είχε να πει μόνο αρνητικά λόγια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι και εστίασε στην κατάσταση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορώντας το κλαμπ για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Μετά το θετικό ντεμαράζ των τεσσάρων νικών πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα εφιαλτικά απογεύματα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 6-3 στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Και μαζί της, επέστρεψε η γκρίνια και η εσωστρέφεια, με τον Ρόι Κιν να μη χαρίζεται στην πρώην ομάδα του και να ασκεί κριτική κατά πάντων, βάζοντας στο «στόχαστρο» το ζήτημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό στην αναμέτρηση, απόφαση που ο Έρικ Τεν Χαγκ δικαιολόγησε λέγοντας πως το έκανε από σεβασμό στην τεράστια καριέρα του. Ωστόσο, κατά τον Ιρλανδό νυν σχολιαστή του SkySports, η γενική συμπεριφορά των Κόκκινων Διαβόλων προς το πρόσωπο του CR7 μαρτυρά ξεκάθαρη έλλειψη σεβασμού.

Συγκεκριμένα, αφού τόνισε πως «θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι» στη Γιουνάιτεντ, ο Κιν υπερασπίστηκε τον άλλοτε συμπαίκτη του δηλώνοντας πως δεν γίνεται ένας εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών να βρίσκεται διαρκώς στον πάγκο, παρά το γεγονός πως υπήρχε η δυνατότητα να τον αφήσουν να φύγει με μεταγραφή στο περασμένο παζάρι:

«Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ δείχνει έλλειψη σεβασμού στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα έπρεπε να τον έχουν αφήσει να φύγει στο περασμένο μεταγραφικό παζάρι. Ο Τεν Χαγκ τον περιορίζει. Οκέι, λες πως χρειάζεται επιλογές, αλλά δεν κρατάς πίσω τον Κριστιάνο για να τον έχεις συνέχεια στον πάγκο. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών.

Ο Κριστιάνο αντίθετα είχε επιλογές. Αυτή η θεωρία που ακούγεται ότι δεν είχε επιλογές είναι ανοησία. Φυσικά και είχε διαθέσιμες επιλογές, τέσσερις ή πέντε. Θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα όσο προχωρά η σεζόν»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα