Τεν Χαγκ: «Δεν έβαλα τον Κριστιάνο στο ματς από σεβασμό για την τεράστια καριέρα του»

Τεν Χαγκ: «Δεν έβαλα τον Κριστιάνο στο ματς από σεβασμό για την τεράστια καριέρα του»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στη συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Έρικ Τεν Χαγκ αιτιολόγησε το γεγονός στον σεβασμό για την καριέρα του CR7.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε προσπάθεια για να ξεπεράσει την εσωστρέφεια των πρώτων αγωνιστικών στη φετινή σεζόν, αλλά η συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με 6-3 αποτέλεσε μεγάλο πισωγύρισμα. Συντριβή που θα συνιστούσε και μια από τις πιο μελανές σελίδες στο βιβλίο της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο, αν φυσικά εκείνος αγωνιζόταν και δεν έμενε στον πάγκο και στα 90 λεπτά.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και ο Έρικ Τεν Χαγκ προτίμησε να μην τον ρίξει στη (χαμένη) μάχη ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 4-0, απόφαση για την οποία ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς. Η απάντησή του ήταν η εξής

«Δεν τον έβαλα μέσα ως ένδειξη σεβασμού, στον Κριστιάνο και την τεράστια καριέρα του. Εν μέρει έπαιξε ρόλο και το ότι είχα τον Άντονι Μαρσιάλ διαθέσιμο που χρειαζόταν τα λεπτά συμμετοχής, αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία».

Όσο για το συνολικό «ναυάγιο» της Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε:

«Είναι απλό. Έλλειψη πίστης. Όταν δεν πιστεύεις στο γήπεδο, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις αγώνες. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δεν πειθαρχούμε στους κανόνες και διασυρόμαστε. Αυτό συνέβη σήμερα».

«Για μένα ήταν έκπληξη. Δεν είχαμε το πάνω χέρι, δεν ήμασταν γενναίοι στην μπάλα και υπήρχαν χώροι για να παίξουμε, αλλά δεν ήμασταν αρκετά γενναίοι. Όλα τα εύσημα πηγαίνουν στη Σίτι, αλλά δεν έχει να κάνει με τη Σίτι. Η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Είχε να κάνει με την πίστη μας ατομικά και ως ομάδα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα