Κλοπ: «Ακούγεται γελοίο αλλά έπρεπε να είχαμε νικήσει τη Γιουνάιτεντ, ήταν οφσάιντ το γκολ του Ράσφορντ»

Κλοπ: «Ακούγεται γελοίο αλλά έπρεπε να είχαμε νικήσει τη Γιουνάιτεντ, ήταν οφσάιντ το γκολ του Ράσφορντ»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» εξέφρασε την άποψη πως η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι.

H Λίβερπουλ έχει κάνει αρνητικό ξεκίνημα... δεκαετίας στην Premier League και ήδη χάσει περισσότερους χαμένους βαθμούς απ' ότι στον περσινό δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το αήττητο σερί των Reds στο πρωτάθλημα και τους «ανάγκασαν» στην πρώτη τους ήττα στη νέα σεζόν. Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις μετά το ματς με τους Κόκκινους Διαβόλους τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να νικήσει στο ντέρμπι!

«Έπρεπε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Ξέρω πως ακούγεται γελοίο αλλά έτσι είδα εγώ το ματς. Ήμασταν άτυχοι σε μερικές φάσεις κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Γιουνάιτεντ και θα ήταν καλό να ισοφαρίζαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πιο aggressive αλλά κυριαρχήσαμε μετά το πρώτο γκολ. Ήμασταν άτυχοι στις στατικές φάσεις. Είχαμε τεράστιες ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ είναι δύσκολο να το δεχτείς. Ήταν οφσάιντ, όμως έπρεπε να συμβιβαστούμε με αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα