Λίβερπουλ: Αρνητικό ξεκίνημα δεκαετίας και περισσότεροι χαμένοι βαθμοί απ' ότι στον περσινό β' γύρο

Λίβερπουλ: Αρνητικό ξεκίνημα δεκαετίας και περισσότεροι χαμένοι βαθμοί απ' ότι στον περσινό β' γύρο

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέβαλε τη Λίβερπουλ στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ μήνες και παράλληλα υπέγραψε το χειρότερο ξεκίνημά της μετά τη σεζόν 2012-13 όταν οι Reds μέτρησαν μόλις έναν βαθμό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Κόντρα στα προγνωστικά και παρά το άθλιο πρόσωπο στα δύο πρώτα της ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή από τον λήθαργο και υπέταξε τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» (2-1). Μια ήττα που σήμανε ένα κάρο αρνητικά ρεκόρ για τους Reds, οι οποίοι εκτός του ότι έχασαν σε ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2018 και συνολικά δέκα αναμετρήσεις, βιώνουν το χειρότερο ξεκίνημά τους στην Premier League την τελευταία δεκαετία.

Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ είχε δέκα ολόκληρα χρόνια να μείνει χωρίς νίκη μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, από τη σεζόν 2012/13 όταν σημείωσε μόλις έναν βαθμό (σε ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ». Φέτος, μετρούν μία ακόμα ισοπαλία, αλλά ήδη οι επτά βαθμοί που έχουν πετάξει μέσα σε εύρος τριών αγώνων είναι περισσότεροι από όσους πέταξαν πέρυσι σε ολόκληρο τον β' γύρο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αγνοούσε την ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο και το εκτός έδρας ματς με τη Λέστερ, πραγματοποιώντας έκτοτε αήττητο σερί 20 αγώνων αν προσθέσουμε και τις δύο αναμετρήσεις της τρέχουσας σεζόν με Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας. Στα 18 ματς που μεσολάβησαν την περασμένη περιόδο, έχασε μόλις έξι βαθμούς παραχωρώντας τρεις ισοπαλίες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα