Βάρντι: Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο «killer» της Λέστερ

Βάρντι: Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο «killer» της Λέστερ

Newsroom
Βάρντι: Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο «killer» της Λέστερ

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στη μεταγραφική της λίστα για την ενίσχυση της επίθεσης της τον Τζέιμι Βάρντι.

Στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατεί απογοήτευση για τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα της ομάδας στις δυο πρώτες αγωνιστικές της Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι κινούνται στη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση του συνόλου του Έρικ Τεν Χαγκ και μια από τις θέσεις που χρειάζεται προσθήκη είναι αυτή του σέντερ φορ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic» στη μεταγραφική λίστα της Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει η περίπτωση του Τζέιμι Βάρντι. Ο 35χρονος «killer» έχει συνδέσει το όνομα του με τη Λέστερ, στην οποία αγωνίζεται εδώ και μια δεκαετία παρά το γεγονός πως έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές ομάδες του «Big 6», με την Άρσεναλ να είναι η ομάδα που είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του.

Ο Άγγλος επιθετικός με τις «Αλεπούδες» έχει σκοράρει 164 γκολ σε 387 εμφανίσεις, έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα και ένα FA Cup. Tην προηγούμενη σεζόν μέτρησε 25 συμμετοχές στην Premier League με 15 γκολ και δυο ασίστ. Φυσικά ο Βάρντι δεν «παίζει» μόνος του καθώς στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται και άλλες περιπτώσεις φορ, όπως ο Μάουρο Ικάρντι και ο Ραούλ Ντε Τομάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα