Ικάρντι: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει ανεπίσημα σε επαφή με το περιβάλλον του

Ικάρντι: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει ανεπίσημα σε επαφή με το περιβάλλον του

bet365

Γαλλική ιστοσελίδα θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ψαχτεί, σε ανεπίσημο επίπεδο, για τη μεταγραφή του Μάουρο Ικάρντι, τον οποίο δεν θέλει στο ρόστερ του ο Γκαλτιέ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι βυθισμένη σε βαθύ σκοτάδι. Η τεσσάρα από την Μπρέντφορντ έκανε ακόμα πιο... σκούρα τα πράγματα, προκαλώντας την οργή των οπαδών.

Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν το σύλλογο να σκέφτεται μέχρι για τη διακοπή του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την ίδια ώρα, πάντως, η ιστοσελίδα getfootballnewsfrance.com, αναφέρει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ρωτήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μάουρο Ικάρντι.

«Ο Ικάρντι θέλει να γίνει η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε σε ανεπίσημη προσέγγιση, μέσω μεσαζόντων, με το περιβάλλον του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν Μάουρο Ικάρντι, σύμφωνα με πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το Get French Football News.

Ο Αργεντινός ενημερώθηκε από τον προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ ότι είναι στη λίστα με τους υπό πώληση παίκτες».

Στη συνέχεια, τονίζεται ότι ο Ικάρντι, αφού εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν στο Παρίσι, στη συνέχεια δυσκολεύτηκε να κρατήσει σταθερή θέση στην 11άδα, σημειώνοντας 18 σε όλες τις διοργανώσεις τους τελευταίους 24 μήνες.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο 29χρονος φέρεται να ενδιαφέρεται ώστε να υλοποιηθεί η μεταγραφή.

Ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη απευθείας επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων.

Πάντως, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι η η L'Équipe είχε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα ότι ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν στο στόχαστρο των πρωταθλητών Γαλλίας. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξει κάποια ανταλλαγή ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα