Χάαλαντ: Θα ήταν... έκπληξη αν έμενε μονάχα στο ένα γκολ (vids)

Χάαλαντ: Θα ήταν... έκπληξη αν έμενε μονάχα στο ένα γκολ (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Χάαλαντ: Θα ήταν... έκπληξη αν έμενε μονάχα στο ένα γκολ (vids)

bet365

Το brace του Έρλινγκ Χάαλαντ στο ντεμπούτο του στην Premier League ίσως έπρεπε να είναι αναμενόμενο. Άλλωστε, φροντίζει να μην μένει μονάχα στο ένα γκολ σε ορισμένες από τις πρώτες εμφανίσεις του...

Η Σίτι «καθάρισε» στο Λονδίνο με τα δυο τέρματα του Νορβηγού στράικερ που έγινε το πρόσωπο της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος της Premier League με τον τρόπο που έβαλε την υπογραφή του στο 2-0 των Πρωταθλητών κόντρα στα «σφυριά».

Κέρδισε μόνος του το πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα, ενώ, πήρε και την εκπληκτική ασίστ του Ντε Μπρόινε που ο Βέλγος την έκανε να μοιάζει... πανεύκολη, για το πλασέ κλείνοντας το σκορ στο δεύτερο μέρος.

Ο Γκουαρδιόλα ανέφερε ότι ο Χάαλαντ χρειάζεται ακόμα χρόνο για να πετύχει πράγματα καθώς ήταν μόλις το πρώτο του ματς στο επίπεδο της Premier League, ωστόσο, το «θωρηκτό» της επίθεσης συνεχίζει όταν... πρωτοεμφανίζεται να μη σκοράρει μόλις μια φορά.

Όταν το Champions League άρχισε να μαθαίνει τ' όνομα του ποδοσφαιριστή και να καταλαβαίνει πόσο... αδιανόητη είναι η εκτελεστική του δεινότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία, ο Χάαλαντ πέτυχε χατ-τρικ σε ματς της Ζάλτσμπουργκ απέναντι στην Γκενκ στο τελικό 6-2 της 18ης Σεπτεμβρίου του 2019.

Δυνατό δεξί πλασέ στο 2ο λεπτό, εύκολο τελείωμα έχοντας βγει στον κενό χώρο στο 34' και προβολή από γύρισμα που του έγινε από αριστερά στο 45'. Το ημίχρονο είχε ολοκληρωθεί με το σκορ στο 5-1 προτού διαμορφωθεί το 6-2 στο δεύτερο 45λεπτο.

Όταν μετακινήθηκε από την Αυστρία στην Γερμανία και επέλεξε την Bundesliga για το πρώτο μεγάλο βήμα πριν από την Premier League, η Ντόρτμουντ τον απήλαυσε στο ντεμπούτο του κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και ο Χάαλαντ σκόραρε επίσης τρεις φορές.

Μπήκε με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στις 18 Ιανουαρίου του 2020, το τελικό σκορ ήταν 5-3 και ο Νορβηγός είχε καταφέρει να στείλει τρεις φορές τη μπάλα στα δίχτυα σε διάστημα 23 λεπτών!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα