Κόντε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες από άλλη ομάδα, είναι ασέβεια»

Newsroom
Κόντε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες από άλλη ομάδα, είναι ασέβεια»

bet365

Το όνομα του Χάρι Κέιν φτάνει συχνά στα στόματα των ανθρώπων της Μπάγερν Μονάχου, με τον προπονητή της Τότεναμ Αντόνιο Κόντε, να μη κρύβει τη δυσαρέσκειά του.

Πριν από δύο 24ωρα, την Παρασκευή, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου έπλεξε το εγκώμιο του Χάρι Κέιν. Συγκεκριμένα είπε για τον Άγγλο διεθνή στάικερ πως:

«Είναι ένας λαμπρός παίκτης. Είναι ένας από τους δύο ή τρεις επιθετικούς που μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση και ως νούμερο 10. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε λίγο πιο χαμηλά. Είναι πολύ δυνατός. Έχει δύο καλά πόδια και καλό παιχνίδι με το κεφάλι. Θα μπορούσε να σκοράρει πολλά γκολ στην Bundesliga», τονίζοντας παράλληλα βέβαια ότι είναι «πολύ ακριβός».

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν σε συνέντευξή του στην «Bild» και τον διευθυντή της, Κρίστιαν Φαλκ απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό των «τριών λιονταριών» «όνειρο του μέλλοντος»!

Το δημόσιο... φλερτ της Μπάγερν λοιπόν στον Χάρι Κέιν, εκνεύρισε τον προπονητή της Τότεναμ, με την οποία ο Άγγλος δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Ο πολύπειρος κόουτς τόνισε σε δηλώσεις του πως είναι «λίγο ασεβής» πρακτική και ότι ο επιθετικός είναι σημαντικό μέρος του έργου του στους Σπερς.

«Ειλικρινά δεν το άκουσα αυτό», άρχισε ο Κόντε. «Σίγουρα είμαι ένας προπονητής που δεν μιλάει για παίκτες από άλλες ομάδες. Δεν ξέρω γιατί [αυτό συνέβη]. Η κατάσταση στην Τότεναμ είναι πολύ ξεκάθαρη. Το σχέδιο είναι πολύ σαφές με τον σύλλογο. Ο Χάρι είναι είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του έργου και ναι είναι μόνο φήμες. Ταυτόχρονα, επαναλαμβάνω ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες από άλλη ομάδα. Αν θέλω να κάνω κάτι, πηγαίνω να μιλήσω στον σύλλογο, όχι μέσω των μέσων ενημέρωσης. Νομίζω ότι ίσως είναι λίγο ασέβεια για τον άλλο σύλλογο. Αυτός είναι ο τρόπος μου. Αυτός είναι ο τρόπος μου να αντιμετωπίσω την κατάσταση με άλλους παίκτες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα