Καν: «Όνειρο του μέλλοντος ο Κέιν, δεν ξέρω αν θα ταίριαζε στην Μπάγερν ο Κριστιάνο»

Καν: «Όνειρο του μέλλοντος ο Κέιν, δεν ξέρω αν θα ταίριαζε στην Μπάγερν ο Κριστιάνο»

Newsroom
Καν: «Όνειρο του μέλλοντος ο Κέιν, δεν ξέρω αν θα ταίριαζε στην Μπάγερν ο Κριστιάνο»

bet365

Ο CEO της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν σε συνέντευξή του στην «Bild» και τον διευθυντή της, Κρίστιαν Φαλκ απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Πρώτο θέμα σαφώς ήταν το ζήτημα του Ματάις Ντε Λιχτ την μεταγραφή του οποίου δουλεύει εδώ και καιρό η Μπάγερν Μονάχου, με τον ίδιο τον Όλιβερ Καν να επιβεβαιώνει το Σάββατο (16/07) πως ο παίκτης θέλει να έρθει στους Βαυαρούς.

«Ο Ντε Λιχτ είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής, ειδικά όσον αφορά το mentality του. Τώρα πρέπει να δώσουμε πως θα εξελιχθεί η όλη υπόθεση».

Ακόμη, ο Γερμανός ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Μπάγερν αναφορικά με τους Χάρι Κέιν (για το 2023) και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Χάρι Κέιν έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ. Σίγουρα είναι ένας κορυφαίος επιθετικός, αλλά αυτό είναι ένα όνειρο του μέλλοντος. Οπότε ας δούμε τι θα συμβεί».

«Αγαπώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όλοι γνωρίζουν τι φανταστικός παίκτης είναι. Αλλά κάθε ομάδα έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και δεν είμαι σίγουρος πως το να τον αποκτήσει η Μπάγερν θα ήταν η κατάλληλη επιλογή».

Τέλος, ο Καν επιβεβαίωσε πως οι Ντέιβιντ Ράουμ της Χόφενχαϊμ και Μπόρνα Σόσα της Στουτγκάρδη είναι δύο παίκτες που ενδιαφέρουν αρκετά την Μπάγερν Μονάχου για να έρθουν να καλύψουν το κενό του Ομάρ Ρίτσαρντς που αποχώρησε για την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα