Τσέλσι: Κοιτάζει τους Κιμπεμπέ, Κουντέ και Ουπαμεκανό

Τσέλσι: Κοιτάζει τους Κιμπεμπέ, Κουντέ και Ουπαμεκανό

bet365

Η Τσέλσι δεν σταματά στην απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί και φουλάρει για να κάνει δικό της ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό υψηλού επιπέδου.

Οι αποχωρήσεις των Ρούντιγκερ και Κρίστενσεν άφησαν σημαντικά κενά στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών για τους «μπλε του Λονδίνου». Η ομάδα του Τούχελ επισημοποίησε σήμερα (16/07) την μεταγραφή του Κουλιμπαλί από την Νάπολι, όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να μείνει εκεί.

Η Τσέλσι αναζητεί ακόμη ένα στόπερ από το... πάνω ράφι, μετά και το ναυάγιο της μετακίνησης του Νέιθαν Άκε από την Μάντσεστερ Σίτι κι έχει κυκλώσει τα ονόματα τριών παικτών σύμφωνα με το «talksport». Ο πρώτος είναι ο Πρέσνελ Κιμπεμπέ της Παρί Σεν Ζερμέν. O 26χρονος Γάλλος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μέχρι το 2024 και προέρχεται από μία αρκετά γεμάτη σεζόν έχοντας 41 συμμετοχές (2 γκολ και 1 ασίστ) σε 3.500 αγωνιστικά λεπτά. Για τον παίκτη της Παρί γίνονται συζητήσεις, όμως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία μέχρι στιγμής.

Στο μυαλό των «μπλε του Λονδίνου» υπάρχει πάντα και ο Ζιλς Κουντέ της Σεβίλλη, τον οποίο η Τσέλσι γλυκοιτάζει από το περσινό ήδη καλοκαίρι. Ο 23χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει κι αυτό συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιάνους μέχρι το 2024. Πέρυσι πραγματοποίησε 44 συμμετοχές έχοντας σκοράρει τρία τέρματα και δώσει μία ασίστ σε περισσότερα 3.700 αγωνιστικά λεπτά.

Τέλος, έχει προκύψει κι ένα νέο όνομα στο προσκήνιο για την ομάδα του Τούχελ, αυτό του Νταγιότ Ουπαμεκανό. Ο 23χρονος, επίσης Γάλλος, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2026 και αποτελεί έναν εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών των Βαυαρών. Πέρυσι είχε 38 συμμετοχές με ένα γκολ κι έξι ασίστ ξεπερνώντας τα 3.000 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα