Τσέλσι: Λευκή πετσέτα για Ακέ, επιστρέφει στον Κουντέ

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι: Λευκή πετσέτα για Ακέ, επιστρέφει στον Κουντέ

bet365

Η Τσέλσι φαίνεται να εγκατέλειψε μια και καλή την περίπτωση του Ακέ και πλέον έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο για την απόκτηση του Ζιλ Κουντέ από τη Σεβίλλη.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί πιθανότατα δεν θα είναι ο μοναδικός αμυντικός που θα υπογράψει η Τσέλσι το φετινό καλοκαίρι, καθώς οι Μπλε συνεχίζουν να ανιχνεύουν την αγορά για περαιτέρω ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Μέχρι πρότινος το μεγάλο φαβορί για παρτενέρ των Κουλιμπαλί και Τιάγκο Σίλβα ήταν ο Νέιθαν Ακέ, όμως σύμφωνα με τους «Times» οι οικονομικές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Σίτι (πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ) οδήγησαν την υπόθεση σε οριστικό ναυάγιο.

Στο ρεπορτάζ μάλιστα συμπληρώνεται πως πλέον στο Λονδίνο αναμένεται να επανέλθουν δυναμικά για την απόκτηση του Ζιλ Κουντέ, με τη Σεβίλλη να ζητά ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Ο Γάλλος βέβαια φέρεται από την πλευρά του να προτιμά τη Μπαρτσελόνα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά στην Τσέλσι είναι αποφασισμένοι αυτή τη φορά να κερδίσουν τη «μάχη» απέναντι στους Καταλανούς και να πάρουν... ρεβάνς για την υπόθεση Ραφίνια.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Κουντέ ήταν ο ηγέτης στην αμυντική γραμμή της Σεβίλλης, σημειώνοντας συνολικά 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα