Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα Κόκκινος Διάβολος ο Έρικσεν!

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα Κόκκινος Διάβολος ο Έρικσεν!

bet365

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κρίστιαν Έρικσεν, με τον Δανό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Μπορεί να άργησε, αλλά σιγά - σιγά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχίζει να παίρνει μπρος στις μεταγραφές. Μετά την απόκτηση του νεαρού αριστερού μπακ, Ταϊρέλ Μαλάσια και το διαφαινόμενο deal με τον Άγιαξ για τη μεταγραφή του Λισάντρο Μαρτίνεζ, οι Κόκκινοι Διάβολοι ανακοίνωσαν και την προσθήκη του Κρίστιαν Έρικσεν που έμεινε ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ.

Το εξάμηνο επιστροφής του Δανού στην Premier League ήταν αρκετό για να μαγνητίσει ξανά τα βλέμματα των κορυφαίων συλλόγων μετά την περιπέτεια της υγείας του, με τη Γιουνάιτεντ να προλαβαίνει τον ανταγωνισμό και να καταλήγει τελικά σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Έπειτα από τις σχετικές ανακοινώσεις, ο πρώην μεσοεπιθετικός των Ίντερ και Τότεναμ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κόκκινων Διάβολων, χαρακτηρίζοντας το κλαμπ ως το ιδανικό μέρος για να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω να προπονούμαι! Είχα την τύχη να αγωνιστώ πολλές φορές στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά το να το κάνω φορώντας την κόκκινη φανέλα θα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Έχω δει από πρώτο χέρι την δουλειά του Έρικ (σ.σ. Τεν Χαγκ) στον Άγιαξ και ξέρω πολύ καλά το επίπεδο της λεπτομέρειας και της προετοιμασίας που φτάνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Έχοντας ήδη μιλήσει μαζί του και αφού έμαθα για το όραμα που έχει για τον σύλλογο, για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εμφυσήσει στην ομάδα είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος και ανυπόμονος. Φυσικά έχω ακόμα φιλοδοξίες στην καριέρα μου και ξέρω ότι σε αυτό το κλαμπ μπορώ να τις ικανοποιήσω, είναι το τέλειο μέρος για να συνεχίσω το ταξίδι μου» κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα