Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τσέλσι σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση στη Γιουνάιτεντ

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τσέλσι σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση στη Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να πάρει μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήχησε «συναγερμό» στις τάξεις της Τσέλσι, η οποία και σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Στο κυνήγι της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμη να μπει η Τσέλσι, μετά το αίτημα μεταγραφής του Πορτογάλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί οι Κόκκινοι Διάβολοι να ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να πουλήσουν τον CR7 και πως τον περιμένουν να δώσει κανονικά το παρών στην προετοιμασία του κλαμπ στην Ταϊλάνδη, ωστόσο, οι Μπλε δείχνουν διατεθειμένοι να κινηθούν με επίσημη πρόταση για να κάνουν κάτοικο Λονδίνουν τον 37χρονο σούπερ σταρ.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Athletic», το οποίο είχε αποκαλύψει πρώτο τις επαφές του νέου ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, με τον Ζόρζε Μέντες για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κριστιάνο. Ο Αμερικανός και οι συνεργάτες του φέρεται να ενδιαφέρονται πολύ από την προοπτική του deal, κάτι για το οποίο, όμως, ακόμα παραμένει αβέβαιο αν θα συναινέσει και ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ρονάλντο, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα τον υπολόγιζε στα σχέδια του για τη νέα σεζόν.

Οι συζητήσεις με τον ατζέντη του Πορτογάλου συνεχίζονται, την ώρα που η Γιουνάιτεντ διατηρεί τη θέση της πως ο Κριστιάνο θα διανύσει και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του (έχει οψιόν για επιπλέον μία σεζόν).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα