Τότεναμ: Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» ο Ριτσάρλισον

Νίκος Κικίδης
Τότεναμ: Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» ο Ριτσάρλισον

bet365

Στα υπόψιν της Τότεναμ για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης βρίσκεται ο Ριτσάρλισον, με την Έβερτον να απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Τότεναμ, η οποία μετά την προσθήκη του Ιβάν Πέρισιτς εξετάζει την αγορά και για άλλες περιπτώσεις που μπορούν να την ενισχύσουν στην επιθετική γραμμή.

Σύμφωνα μάλιστα με το «Athletic» και τον έγκυρο δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Ορνστάιν, στο Λονδίνο έχουν ξεχωρίσει το όνομα του Ριτσάρλισον και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις με την Έβερτον προκειμένου να ολοκληρώσουν το deal το συντομότερο δυνατόν.

Την ίδια ώρα πάντως το σχετικό ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως η Τότεναμ δεν προτίθεται να ξεφύγει οικονομικά για φέρει τον Βραζιλιάνο στο Βόρειο Λονδίνο, με τους Toffees από την πλευρά τους να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσουν.

Το γεγονός πάντως πως η Έβερτον πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις για να εξυγιάνει τα οικονομικά της ενδεχομένως να την αναγκάσει να ρίξει τις απαιτήσεις κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, διευκολύνοντας έτσι τις προσπάθειες της Τότεναμ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Τη φετινή περίοδο ο Ριτσάρλισον σημείωσε 10 γκολ σε 30 εμφανίσεις στην Premier League και στάθηκε καταλυτικός παράγοντας στη σωτηρία της ομάδας του, η οποία γλίτωσε στο... παρά ένα τον υποβιβασμό στην Championship.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα