Μάντσεστερ Σίτι - Λεάο: Επαφές με τον Ζόρζε Μέντες για τη μεταγραφή του

Μάντσεστερ Σίτι - Λεάο: Επαφές με τον Ζόρζε Μέντες για τη μεταγραφή του

bet365

Την περίπτωση του Ράφαελ Λεάο εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, έχοντας ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τον ατζέντη του Πορτογάλου εξτρέμ της Μίλαν, Ζόρζε Μέντες.

Η σεζόν 2021/22 ήταν η χρονιά του Ράφαελ Λεάο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της Μίλαν στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου, κέρδισε το βραβείο του MVP της Serie A και πλέον αποτελεί έναν από τους περιζήτητους παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει ήδη μπει στην κούρσα της απόκτησής του!

Όπως αναφέρει το «Foot Mercato», οι Πολίτες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον 22χρονο παίκτη-βαρόμετρο των Ροσονέρι κι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Ζόρζε Μέντες, ατζέντη του διεθνούς Πορτογάλου για το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Η Σίτι ασφαλώς δεν παίζει μόνη της στο κάδρο των «μνηστήρων» για τον Λεάο, καθώς ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει δεχθεί κρούση κι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά το «ναυάγιο» με τον Κιλιάν Μπαπέ είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 120 εκατομμύρια ευρώ στους Μιλανέζους.

Από την πλευρά της, πάντως, η Μίλαν δεν έχει καμία διάθεση να αποχωριστεί τον πολυτιμότερο παίκτη της τη φετινή σεζόν, επομένως καθοριστικό παράγοντα θα παίξει και η απόφαση του Λεάο για το μέλλον του. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση ανανέωσης που του έχουν καταθέσει οι Ροσονέρι με βελτιωμένες όρους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα