Μαρινάκης για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Αυτή είναι μόνο η αρχή, να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια»

Μαρινάκης για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Αυτή είναι μόνο η αρχή, να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League και έστειλε μήνυμα για νέες επιτυχία και τίτλους.

Ύστερα από 23 χρόνια η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην Premier League κι αυτό το πέτυχε υπό την ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το αφεντικό των «Reds» και του Ολυμπιακού, μερικές ώρες μετά το 1-0 επί της Χάντερσφιλντ, έσπευσε να εκφράσει την υπερηφάνειά του για το ιστορικό επίτευγμα και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Κούλη Δουρέκα και τον γιο του, Μιλτιάδη.

Το post:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε εκεί που ανήκει μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Είμαστε ξανά στην Premier League! Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για όλους στο κλαμπ γι' αυτήν την ιστορική επιτυχία. Είμαι ευγνώμων για τη φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς μας που έχουν αποδείξει ότι είμαστε μια σταθερή οικογένεια. Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ τον προπονητή και την ομάδα του που έχουν κάνει φανταστική δουλειά από τότε που ανέλαβαν, τη διοίκηση, τον Ντέιβ, τον Κούλη και τον γιο μου που από φέτος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη του συλλόγου. Από σήμερα στοχεύουμε να ξαναγράψουμε ιστορία και να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια! Αυτή είναι μόνο η αρχή των ΚΟΚΚΙΝΩΝ. #Believe #WeKeepOnDreaming».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα