Η απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων σε Μάντσεστερ και Λίβερπουλ (vid)

Newsroom
Η απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων σε Μάντσεστερ και Λίβερπουλ (vid)

bet365

Τα όσα συνέβησαν σε Etihad και Ανφιλντ θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όσων τα έζησαν από κοντά.

Φινάλε γκραν γκινιόλ είχαμε απόψε (22/5) στην Premier League, καθώς Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ διεκδίκησαν τον τίτλο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των αναμετρήσεων του φινάλε. Οι «γαλάζιοι» που τελικά πήραν την κούπα βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από την Αστον Βίλα και σε περίπτωση που δεν κέρδιζαν και οι reds επικρατούσαν της Γουλβς, τότε το τρόπαιο θα κατέληγε στο Ανφιλντ, όμως εκείνοι έφτασαν στη νίκη (3-2) με χιτσκοκικό τρόπο και έμεινε χωρίς αντίκρυσμα το 3-1 της δεύτερης.

Οπως είναι λογικό τα δύο γήπεδα βρίσκονταν σε on line σύνδεση και οι φίλαθλοι - και όχι μόνο - γνώριζαν ανά πάσα στιγμή τι συνέβαινε. Τα γκολ που δέχονταν η Σίτι ήταν... αιτία πανηγυρισμών για όλους στο λιμάνι, ενώ την ίδια στιγμή σκορπούσαν απογοήτευση στο Etihad. Οπως βέβαια συνέβη το αντίστροφο μόλις ο Γκουντογκάν ολοκλήρωσε για την ομάδα του Γκουαρδιόλα την τεράστια ανατροπή.

Από τις 6 το απόγευμα μέχρι περίπου τις 8 το βράδυ παρακολουθήσαμε να εξελίσσεται ένα απίστευτο contrast συναισθημάτων που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει και ο τηλεοπτικός φακός αποθανάτισε στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όσων τις έζησαν από κοντά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα